Naar de homepage

JAARVERGADERING VAN DE KZZ 2022

Beste mensen hierbij nodigen wij alle secretarissen, scheidsrechters, tijdwaarnemers en andere belangstellende van harte uit voor de jaarvergadering van de KZZ. Deze vindt plaats bij FORTUNA Wormerveer op maandag 11 juli om 20:00 uur in de kantine. heb jij op of aanmerkingen, ideeen of vragen, dan is dit het moment om ter tafel te brengen. het bestuur van de KZZ zit er als vertegenwoordiging van jullie als vereniging of lid. De kantine is vanaf 19:30 uur open.

Scheidsrechters

Beste sportvrienden; Ook u wordt helaas regelmatig geconfronteerd uw wedstrijd zelf te moeten fluiten. Vandaar deze oproep; Als u iemand weet die graag 1 x per week of om de week wil fluiten dan kunt u deze personen aanmelden bij de wedstrijdsekretaris. Bij meer dan 5 personen volgt een korte cursus. Als u de fluit ter hand neemt staat daar een kleine vergoeding tegenover.

WSV '30 SPORTHAL

Vanaf woensdag 23 maart starten wij in de sporthal van veldvereniging WSV '30. Dit gaan wij doen op de maandag, woensdag en vrijdag avonden, wij beginnen vanaf 19:00 uur. U moet er wel rekening mee houden dat de kantine alleen op de vrijdagavond open is. Het adres staat op de site vermeld.

Sporthallen Wormer

Vanaf woensdag 9 maart is er voorlopig geen zaalvoetbal in beide hallen. Dit i.v.m. opvang van vluchtelingen heeft de gemeente Wormerland deze hallen hiervoor aan geboden.

Gesloten

Voor alle duidelijkheid vanaf heden zijn alle hallen gesloten, we gaan weer beginnen op maandag 28 februari in alle gezondheid.

Vervallen controle coronatoegangsbewijs (CTB)

Vanaf 28 februari zal er in de sporthallen niet meer gecontroleerd worden op het coronatoegangsbewijst (CTB).

Hervatting competitie verplaatst naar maandag 31 januari 2022

Vanwege de vele reacties en afzeggingen, heeft de KZZ besloten de competitie per maandag 31-1 te hervatten. Niet zoals eerder gemeld van vrijdag 28-01-2022. Zie voor het programma de site van de KZZ.Let op, voor toegang aan de sporthal is een CoronaToegangsBewijs nodig (CTB) nodig. De Sporthalbeheerder of thuisspelende vereniging zal hier op controleren.

Competitie wordt hervat op vrijdag 28-1-2022

De competitie wordt op vrijdag 28 januari 2022 hervat. Check de website vor jouw wedstrijden.

Competitie per maandag 29-11 stilgelegd

Helaas is de KZZ, door de maatregelen omtrent corona, genoodzaakt de competitie per maandag 29-11 stil te leggen. De competitie wordt weer hervat wanneer de omstandigheden het toe laten.

Herstart competiie 15-11

Vanaf maandag 15 november wordt de competitie weer hervat. Controle in sporthal is de verantwoordelijkheid van de verenigingen zelf. Bij klachten, gaan dan niet zaalvoetballen. Houd u aan de geldende regels.

Competitie per maandag 8-11 week stil gelegd

Vanwege verscherpte maatregelen betreft de corana, heeft het bestuur van de KZZ besloten het programma voor de week van 8 t/m 12 november er uit te halen. Het bestuur zal volgende week een beslissing nemen hoe nu verder.

Rabo Clubsupport

Dit jaar doet de KZZ Koepelvereniging Zaalvoetbal Zaanstreekweer mee aan de actie van de Rabobank om verenigingen te ondersteunen. Want we hebben serieuze wensen voor de toekomst. Het resultaat heeft u in de hand. Draagt u onze vereniging een warm hart toe, bent u al lid en heeft u een particuliere Rabo rekening breng dan uw stem uit tussen 4 en 25 oktober 2021. Bent u nog geen lid maar heeft u wel een particuliere Rabo rekening activeer dan z.s.m. uw lidmaatschap en schrijf u gratis in. Dit kan via www.rabobank.nl/zaanstreek en/of entameer familie en kennissen om voor ons te stemmen. Er kan tussen 4 en 25 oktober gestemd worden. Iedere stem is geld waard. En u mag zelfs 2 x stemmen op onze vereniging KZZ.

Speelhelft en bank

Om de risico`s te beperken, wordt er niet gewisseld van speelhelft en ook niet van bank.

Baaldag

Het opnemen van een baaldag, dit mag 1x per team per seizoen. Minimaal 7 dagen van tevoren aanvragen, en na 1 maart niet meer mogelijk. Kosten zijn € 60,- en deze worden in rekening gebracht bij aanvragende vereniging.

Scheenbeschermers niet verplicht!

De KZZ neemt de spelregel wijziging van de KNVB niet over. Het wordt niet verplicht om met scheenbeschermers te spelen binnen de competites georganiseerd door de KZZ.